Friday, December 31, 2004

new Year

hai, guess where am I now? LAB! ha-ha..

duuh, sebenernya hari ini cukup membuat mood gue jelek, mulai dari SI terkutuk biadab, trus yang gue jealous ama kelompok2 laen yang dah beres, terus ama tugas anum yang pas gue baca modulnya aja bikin gue ilfeel, ampe kenyataan kalo gue ngga pernah pulang selama 3 tahun, and I'm NOT suppose to be here at this VERY moment...

gila, suasana hati gue jelek banget, dari tadi bawaannya pengen nangis mulu, stres kali ya gue?

2 tasted the wine:

I will add this blog to my favorites right away. i run a website based on hawaiian gifts and think you will find it a useful resource.

Good dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.