Part 1: She Knows He Knows

He touched her finger that was still pointed at his chest, "Still manage to scare the day out of me, I see." She smiled. Too sweetly. "Are you trying to get us killed? Not a good day to die, you say?".

How To Cross Road In Margonda

Somebody should publish this kind of booklet long before I even got enrolled in University of Indonesia. Duh! 1. If there's eventually a traffic light for passerby, please DO pay attention. It's not there for decoration purpose (only).

Dream High

Once upon a time, in one particular high school, lived one particular girl student. Let's call her Suzy. Not only that she got the looks, she also had the wealth and singing talent and lots of antis. All things other girls could only imagine.

Story From Far Java

On my last visit to Jogja (seriously this city has something captivating), I happened to visit Kraton Ngayogyakarta Hadiningrat and Kraton Surakarta in one-day-trip to Solo.

Letting Go

The big question of letting go bugged my mind around these last couple of months. Some things.. are they worth to keep, or should I let them go. Think I'm pretty good of letting things go, but when inputs and comments started to coming in, I'd have to reconsider my decision.

Monday, February 20, 2006

Wiken

Eiy.... gue baru sekali ini ngerasain yang namanya tidur kecapean gara2 sakit kepala ngga kunjung sembuh... gila, ngga pake mimpi, posisi ngga berubah-ubah (awalnya kaki gue masih menjuntai ke lantai, eh diakhiri dengan kaki yang teteup pada posisi yang sama -_-# aga pegel...) dan intinya... sakit pala gue ilang ^^ Huree.. Gue tewas jam 9 malem, bangun jam 1/2 satu pagi dan akhirnya bengong ngga jelas berhubung laper berat blom makan malem T__T

Sigh.

Minggu gue nonton Pimp My Ride.. and man, ain't that show ROCKS??? Gue mau dooong di-upgrade-in gtu mobilnyaaa... keren AJAH.. dari VW butut jadi VW kewl lengkap dengan mesin pengering baju, TV 40" and papan selancar baruuu... hohohoho... *mupeng*

Daaaan, kemaren malem mendapat telfon yang menyenangkan =) It's been such a long time since I actually talk with this person =D Heeeei, I miss youuu...

We talked and talked sampai pada suatu kesempatan dia nanya,
Eiy, betewe lo masih single kan?


Tziiing.

Hm, bukan masalah status jomblonya itu loh, man! Tapi kenyataan kalo kita emang udah lama banget ngga mengetahui kabar masing-masing.. duuuh... krisis pra-wisuda neeh...

Thursday, February 16, 2006

Huree..

Huree... Huree... It's a happy happy deeei...

Yesterday I watched Aeon Flux, it's not as shallow as I thought before. At least I was impressed by the fact of those 'life after death - literally' ideology that being brought by that movie. Interesting, really! =) And Charlize Theron looked so much like Posh Spice she is =P

Anyway... still had no fund to keep me in this movie-updating-behavior. Namely Jomblo, MI3, Realita dan bla3, Basic Instinct 2, etc. *sigh*

And by the way, guys.. I'm in love with a hood-jacket ._. And it's from Abercrombie (thanks to my cousin who nagged me off with that thing) It's pretty cheap, only 89 thousands IDR. Anyone? =P

Friday, February 10, 2006

Oomba waamba

Hey... lately people is gettin noisy, eh? It's not like a bad thing or sumtin.. but.. err.. never mind =D

Pengen ganti theme blog tapi I still sighing when I saw those two cubical thingy in my side bar... *sigh* They're just cute... love them and the art maker.. which is.. heise =D *sigh*

Anyway, sum of you might have known my spesific obsession through deviantart gallery.. jadi ceritanya, belakangan ini I got hooked by this particular photograper called timelessimage... her works is just adorable... please check them out =) ok, ok.. iklan stop! The problem is... gue pengen foto2 yang tipikalnya kaya gitu jadi cover halaman depan buku angkatan gue... huhuhu... got to be awesome if that could happen...

Daan.. I've seen Underworld 2... well, pretty much like my first review upon Underworld 1, it's simply an action movie, no deep meaning.. I didn't even sit down for a couple of minutes after the show to absorb the movie ._. Geez...!

I'm intrigued looh by the advertisement of "Cinta, Realita dan Rock'n Roll" =D Denger2 dapet kritikan yang bagus (is there such thing as kritikan yang bagus? -_-#) tapi diri ini benar-benaaar berat melangkah ke bioskop berhubung sutradaranya itu si itu... which had succeeded in bringin' my mood down when I saw Lovely Luna movie... God, never again!

Btw ada yang tau film Stolen Summer dan buku Kembang Jepun?? Please give me some reviews of them =) Danke...

Edited

Recently gue ngebaca di majalah2 salon gitu ye, secara gue juga rada gatel pengen ngutak-ngatik pala gue =P, intinya di majalah2 salon yang bejibun itu, gue cukup tertawa tersipu-sipu pas ngebaca sebuah artikel... dia ngebahas arti sebenernya dari ucapan2 wanita.. yang pretty much bener juga =D hehehe, misalnya:

We said: Temen aku pengen ketemu sama kamu...
Truly meaning: I told them lotsa things =P

We said: Aku harus pulang sekarang ni, tapi kalo kamu masih pengen di sini ya gapapa...
Truly meaning: I got to go home and you'd better come with me!

We said: Kayanya aku gemukan ya?
Truly meaning: I'm still gorgeus anyway...

Huihihihi... wanita memang rumit... wakakakaka... seneng juga jadi cewe =D

CGT

CGT kemaren Sabtu tu lucu... bela2in nungguin the Lambirer's tampil ampe jam 8 lebih hanya untuk mendengar mereka mengaku kalo mereka gay -_-# Dasar panitia licik, membuat tu band tampil paling akhir!!!!

Tapi teteup... pilihan lagunya... sigh... jadi keinget lagi, dasar ble'e.. mana Mba Dikey pake acara ngebanjir segala T__T huhuhu... ~nyebelin...

Would you call my name if I saw you in heaven?
Would you feel the same if I saw you in heaven?
I must be strong and carry on
'cause I know I don't belong here in heaven...


Private thingies

These days I felt weird towards everybody... when will the old My strike back? ._. Missed her, tho...

Monday, February 6, 2006

Oscar and stuff

Wadow, it's been years since I wrote in here =P Thanks for all the supporting comments and teasing one =D Tee-hee, really brighten my day up =D

Anyhoo.. more to come these days, namely Jomblo, Underworld, X-Men3, MI3, and others. Damn, I broke!

Oscar kemaren nonton sebentar, well.. congratulation to mantannya Ryan Phillipe (sape ya tuh namanya??) yang dapet Best Actress, wooooo!!! Trus congrats to Human Trafficking yang dapet pelbagai nominasi di Oscar xD I really2 interested in knowing a lot more about this movie.. I know it's a serial TV show, but from the review I got, that sounds really like an unordinary one =) Ada yang punya bakarannya???

Truss... dari previous post, comment dari Arnold bener2 aga menohok hati ya =P How to melt a girl's heart down? And so he asked me back, "How to melt your heart's down? Tell it to your brother.."

Interesting...

Selama ini sebenernya gue memakai teori yang sama dalam hal pemilihan kado ulang tahun buat temen, dimana prinsipnya adalah: Give them what you probably like and fond of, so when the worse happened, at least you got sumtin interesting for yourself =D

Hahahahaha, jadi kalo gue ngasih tas, kaset ato apa gitu.. gue pasti demen tu barang.. hihihi, rada egois memang =P

But finale, gue sendiri bingung emang gimana caranya ya membuat seorang gue tertarik (atau bahasa jijaynya: melunakkan hati gue) pada seorang keturunan Adam? (Huahaha, jijay banget ni, gue ngutip kata2 dalam Narnia =D) Mengingat sejarah gebetan2 gue adalah ehm, ehm dan ehm *ngakak*

Dan tiba-tiba out of nowhere gue mati rasa ma nyaris semua Adam descendant.. jeh. sulit...