Part 1: She Knows He Knows

He touched her finger that was still pointed at his chest, "Still manage to scare the day out of me, I see." She smiled. Too sweetly. "Are you trying to get us killed? Not a good day to die, you say?".

How To Cross Road In Margonda

Somebody should publish this kind of booklet long before I even got enrolled in University of Indonesia. Duh! 1. If there's eventually a traffic light for passerby, please DO pay attention. It's not there for decoration purpose (only).

Dream High

Once upon a time, in one particular high school, lived one particular girl student. Let's call her Suzy. Not only that she got the looks, she also had the wealth and singing talent and lots of antis. All things other girls could only imagine.

Story From Far Java

On my last visit to Jogja (seriously this city has something captivating), I happened to visit Kraton Ngayogyakarta Hadiningrat and Kraton Surakarta in one-day-trip to Solo.

Letting Go

The big question of letting go bugged my mind around these last couple of months. Some things.. are they worth to keep, or should I let them go. Think I'm pretty good of letting things go, but when inputs and comments started to coming in, I'd have to reconsider my decision.

Saturday, February 17, 2007

Hueeee

Blog kuh

I miss youuuuuuu....

Tapi seminggu ngga menyentuh dunia maya ternyata ngga segitu jeleknya.. hehehehe... lumayan melepaskan diri dari internet addiction, tapi malah beralih jadi moccachino addict =P

Anyway, the real dunia kantoran ternyata bikin kantong kempes... sekaligus ngemat gila-gilaan... Paradoks memang.. tapi itu bener loh, gue jadi hemaaaaaaaaaat banget pas makan siang, dasar gelo, nasi + telur dadar aja 6000 IDR!! Mau jadi apa bangsa ini? Makan saja sulit... Di lain pihak, gue jadi banyak pengeluaran ._. Jadi perlu beli rok, sepatu dan kemeja.. Eeeeuuuh....
Mahluk-mahluk yang gue temui di kantor (til now I only recognize tim gue yang ber-8, sisanya blur T__T) untungnya manusia-manusia sarap, hehehehe... ketawa mulu ngeliatinnya... Mana pada baik-baik... hiks hiks, tapi koq ngga ada yang bisa (dan mau) ngoding yaaa??

Ritual ngantor jadi suka bikin de javu.. koq gue bangun jam segini mulu yah? Tapi koq telat mulu yah? Koq siang-siang
ngeliat jendela luar pasti ujan mulu yah? Dan koq gue ngga ngeh-ngeh ni kodingan orang yah?

Aga kangen ma keadaan kantor di majalah.. how are they doin? What's going on?

Friday, February 9, 2007

Trend fashion lagiiii

Is it just me atau emang kemaren majalah dan apa pun yang gue buka sedang mengetengahkan coat??? And boots??? Hahahahaha.. gue ampe bela-belain scan tu gambar-gambar dari majalah Jepang Vivi-entah-apa...



cute yah.. di Indo ada jual ngga ya??? Di bawah 300 IDR is preferable... below 200 IDR is even better... Wakakakakaka....

Udah gtu tiba-tiba ada yang namanya Koleksi London Look dari Burberry.. weiitsss... it's all about coat juga.. jadi mupeng...



Daaan sepatu cute yang first time ngeliat langsung demen (walo dalam hati tau sampe sejuta tahun pun ngga bakal gue pake) kereeeen.... Okeh, I started to sound like a blonde... seeing things focusing in fashion and etcetera... Huhuhu, mana gue kudu resign dari majalah pula... kapan lagi gue bisa ngedapetin kerjaan yang gue enjoy dan demen, huh? Kapan lagi?? But oh no.. kebutuhan hidup semakin mendesak.. DAMN IT!!!

Oh iya... sebenernnya tujuan gue nge-post bukan ini... gue mau ngasi liat ada pose lucu di majalah Jepang yang gue baca itu... hihihihi...

cuteee...



Can anyone tell me who's the name of the male model??? Bwuaheuahuehauheuaheua..... ganteng, jeng!

Friday, February 2, 2007

Playlist

Sejak mengenal yang namanya MULTIPLY, I'm addicted to finding my own very very old playlist. Songs that were played during my young age.. hahahahaha.. Dan hasilnya rada-rada kacau balau...

Kalo dipikir-pikir, musik score itu berat juga ya dengerinnya, hueeks.. kirain easy listening, tapi koq bawaannya jadi serem sendiri kalo didenger di lab malem2 begini.. apalagi OST-nya Bram Stoker's Dracula... yaiks..

Ok, tadi gue mau ngapain yah? Oh iya ngelist lagu yang ada di playlist...

1. Alanis Morisette - That I would be good
2. James Blunt - Tears and Rain
3. Kate Havnevik - Grace
4. Snow Patrol - Chasing Cars
5. Watershed - Indigo Girls
6. Natasha Bedingfield - These Words
7. Brainstorm - Maybe
8. Secret Garden - The Rap (ini soundtracknya iklan Ponds yang cewe2 bejubelan itu loh)
9. Secret Garden - Nocturne
10. Secret Garden - Song from a secret garden
11. Annie Lennox - Love song for a vampire
12. St Philips Choir Boys - For the beauty of the earth
13. St Philips Choir Boys - Always there
14. St Philips Choir Boys - Orinoco Flow (mirip lagu Enya)
15. Chicago - If you leave me now
16. Budapest - Is this the best that it gets
17. Nada Surf - Inside of love
18. Oscar de La Hoya - Run to me
19. Jamelia - Numb (absolutely a hillarious song)
20. Robin Williams - My Way
21. Avril Lavigne - Kiss me (Sixpence cover)
22. Corrine Bailey Rae - Like a star
23. Antique - Die for you
24. Johny Logan - Hold me now
25. The Devlins - Consent
26. Natalie Imbruglia - Wrong impression
27. Nikka Costa - Call me
28. U2 - Sweetest Thing
29. UB40 - Every breath you take
30. Wham! - Wake me up before you go go
31. Sitti (Cafe Bossa) - Mas Que Nada
32. Goo Goo Dolls - Dawson's Creek OST (tauk judulnya paan)
33. Elvis Costello - She
34. Emilia - Big big world
35. Fountains of Wayne - Hey Julie
36. Geri Halliwell - Raining Men
37. John Mayer - Man on the side
38. Jason Wade - You belong to me
39. Jason Mraz - I melt with you
40. McFly - All about you
41. Michael Buble - For once in my life
42. Shisido Rumi - Fushigi Purupuru Pururin Rin (cutee)

Well, actually there are several song from same singer, but I'm too lazy to write 'em all =D I just write up my fave I guess...

Duuuu... gigi gue ngiluuu...