Friday, January 13, 2006

demo KP

So, after what we would all called an eternal bliss of laziness and denial for having such internship assignment.. last Wednesday I came back to the office in order to pay a visit call to my supervisor (and practically all people I've been working on with). I need their sign and the mark... badly!

It began in awkward situation, especially in my part since I got this pretty scary client, but we manage to bring it up to 'our usual level' which is ngaco and ngakak2 ngga jelas.

Duh, never thought I would miss the moment when we're having a go with Mr.Iqbal...

At one moment, when all the demos and presentation already been done, when Dian rummaged about the papers to be printed, when I and Cecep practically did nothing but to stare at Dian's work, and when Adhita played with the stempel perusahaan.. Mr. Iqbal laid back on his seat, watching as Adhita keep spinning the head of the stempel... what a serious look he plastered on his face.

And then he said with a calm tone, "You see, there's a point why the stempel bisa diputar-putar kaya gitu..."

Adhita mendongak (and to be honest, all of us did), felt interested, and then ask, "Oh Ya?"

Mr.Iqbal nodded and continued, "Itu nanti kalo diputer ke kiri, tintanya bisa jadi biru.."

*gasp*

"Aaah, lucunya!!". "Beneran???". "Coba! Coba!". "Gila, keren banget!". All spoke at one time, aga heboh juga tuh ruangan gara2 kita berempat ribut nyoba2 kekerenan stempel perusahaan.

Dan tiba-tiba pula, di saat kita nyadar it didn't work, tuh Pa Iqbal sialan ketawa2 ngga jelas, "Bego nih! Dasar ya lu semua gampang banget dikerjain.." or sumtin like that.

INTINYA... Pa Iqbal minta ditendang ke dasar laut!!! $#%$&$%^#!!!

Kemaren itu.. adalah salah satu pertemuan efektif gue ke DKSH. Bisa demo sistem (yang ternyata gue sadar banyak fungsi yang blom gue bikin, dasar sapi!), ketemu nyaris semua orang mulai dari Pa Iqbal, Pa Herlan, Pa Adit, Mbah Dhita... dan minta tanda tangan supervisor yang tebal kertasnya bahkan melebihi tebalnya laporan gue >.< Sebaaal... and the last but obviously not least, berhasil malak Pa Iqbal buat nraktir makan malem, hehehe... kenyaaaang =D

Sigh, bertemu supervisor itu memicu keinginan buat ngutak-ngatik sistem tapi dokumentasi cenderung ditelantarkan T__T Mana Senin ini kudu jadi, omigod!!! Apa gue kaya Dikey ama Bima ama Carroline aja yg nunda ampe sms depan?? Tapi kerangka acuan?? Oh no...


Fluffy thingy

Anyway, my helpless pathetic romantic mood was striking back! Wakakaka, aslilah dah kaya pelem aja tu adegan di kantor kemaren, di saat seorang pria masuk dengan kalemnya, duduk di sebuah kursi yang sedang disediakan, OBVIOUSLY refused to look up at where some PARTICULAR girl sedang duduk di depannya... hihihi...

And when the situation didn't bring the young man any longer luck, he would unintentionally threw insults and sarcasm words toward the girl in blue =P And hell, the girl replied it in equal tone! What a weird unresolved sexual tension between them.. wakakakakaka... ok, I might described it a lil bit more over the edge BUT... plis de ya.. what do you called a pair yang berkomunikasi dengan lancar di dunia virtual, bahkan saling menasehati dan meledek dengan lucunya.. tapi pas ketemuan di dunia nyata, practically diem2an dan kalo sekalinya ada yang mulai meledek duluan, we as the obedience audience hanya bisa nonton tu manusia berdua saling cerca2 tapi mesra =D

Petikan conversation:
Guy: Untuk semuanya bole de dikasi 4, tapi untuk anak kecil satu tu gue kasih 3.5 aja...
Girl in topic: HAH?? Koq gitu??? &^$%%#%&^#!!!

Wekekeke...

1 tasted the wine:

[url=http://www.facebook.com/pages/weathercom/298713874092l]www.weather.com[/url]