Wednesday, April 19, 2006

Iseng

Lagi tertarik menjelajahi berbagai jenis pekerjaan yang ada di muka bumi ini... ahahaha.. dan tiba2 kecantol pada lowongan "Personal Assistant for a CEO"

Basic Functions:
- Handling incoming and ongoing calls, emails and fax
- Schedule Arrangements for Chairman's day to day operations, travel arrangements, meeting arrangements, press releases
- Occasionally will be in charge as an internal PR
- Coordinate events

Requirements:
- Female
- 25 to 35 years old
- Excellent English
- Good time management
- Proactive
- Pleasant personality
- Independent
- Attractive
- Good communication skill
- Willing to travel

=D Bwuahauahauehauaha... koq gue kebayangnya jadi kaya di cerita2 novel romantis gtu ye? Seorang sekretaris dan CEO terkenal akhirnya menjalin romantika hubungan yg sweet dan passionate (hueks hueks)... hihihi.. dan kemudian they got married and have two lovely kids and a dog... THE END...

Truss... ternyata ada temen gue yang ngambil jurusan food science.. dan akan bekerja sebagai dietitian. What an interesting prospect! Being compared with my future job, which is web developer, multimedia designer, system analyst, bla3x... those kinda job was waaay too interesting!

Aaaaah... pengen bikin perusahaan Male Escort (._.) Sedang merancang business plan dari sekarang dan prospek pasar... mancanegara 'fcourse... A bit ridikulus kalo diterapin di Indonesia yang masih memegang teguh tradisi ble'e dan norma terkutuk, akhirnya gue memutuskan untuk keluar dari negara ini as soon as I gathered the proper money... hahahahaha...

Yah, untuk saat ini cukup bikin tampilan design websitenya dulu aja kali ye =P

NB: For those of you who think that the business is similar to male prostitution OR gay trading OR too-much-dream-in-it .... hahahahaha, i'll cross my finger and hope that it wouldn't turned out like that...

Tidak ada salahnya manusia bermimpi, bukan?

0 tasted the wine: